Om oss

Vad händer när ett gäng webbutvecklare och marknadsförare börjar prata om favoriträtterna från förr? Det blir en matsajt med gammaldags recept förstås! Vi brinner för mat och vill dela den passionen mer er.

Vi har samlat hundratals gammaldags recept av olika slag. Det är traditionella rätter som du kanske minns eller aldrig har hört talas om förr. Vårt mål är att hela tiden fylla på med fler gammaldags recept.

Dessutom vill vi ta upp allting omkring rätterna som den typ av porslin vi en gång åt på och köksredskapen som används för recepten. Allt så att Gammaldags Recept kan bli en fantastisk källa för dig som vill laga mat precis som förr!

Om du har ett förslag på ett recept som inte finns med i vår samling är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Länkar till varor och tjänster på gammaldagsrecept.se

På utvalda artiklar och sidor finns det länkar till andra företag. Genom att samarbeta och länka till andra företag får gammaldagsrecept.se intäkter.

Varje länk är noga utvald för att ge dig som besökare maximal nytta. Det kan vara för att lära sig mer inom ett ämne eller göra ett köp av en produkt vi kan rekommendera.

Webbplatsen gammaldagsrecept.se frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten.